Μοντέλα

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις τρέχουσες προσφορές μας

Σύνοψη

Fiat Panda Cross

Βενζίνη
85 HP / 66.2 kW
5.6 (l/100km)
5
Euro 6D Temp
Χειροκίνητο
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €223,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Περιγραφή

Panda Cross 4x4. Το πιο περιπετειώδες μέλος της οικογένειας του Panda.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Εξωτερικά

Βγείτε εκτός δρόμου με στιλ.

Χαρακτηριστικοί ασημί προφυλακτήρες και ποδιές.

Πλευρικά προστατευτικά με σήμα Cross, γωνία προσέγγισης 24°, γωνία ράμπας 21°, γωνία διαφυγής 34°.

Γυαλιστεροί κόκκινοι γάντζοι ρυμούλκησης και χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Εσωτερικός χώρος

Η εσωτερική εμφάνιση του Panda Cross 4x4 αφορά εξ ολοκλήρου την άγρια φύση: αυτός είναι ο λόγος που τα καθίσματα είναι από ύφασμα, οι πλευρικές ενισχύσεις από καφέ οικολογικό δέρμα, και το ταμπλό είναι καφέ χρώμα με διακοσμητική φάσα και και κεντρική κονσόλα από τιτάνιο με σατινέ φινίρισμα. Γιατί στις καλύτερες περιπέτειες, μετράει κάθε λεπτομέρεια.

Εάν επιλέξετε το Cross είστε ένας άνθρωπος της περιπέτειας, και εάν είστε ένας άνθρωπος της περιπέτειας ταξιδεύετε πολύ, και εάν ταξιδεύετε πολύ θα χρειαστείτε άπλετο χώρο για να πάρετε μαζί σας όλα όσα χρειάζεστε. Καμία ανησυχία: με τον χώρο που έχει το πορτμπαγκάζ του Panda Cross 4x4, μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Τεχνολογία

Ενισχύστε την διασκέδαση μέσα στο δικό σας Panda Cross 4x4. Με το νέο Panda Uconnect.

Όλα με ένα άγγιγμα. Ή μία απλή φωνητική εντολή εάν προτιμάτε.

                                

Η δική σας λίστα αναπαραγωγής, οι αγαπημένοι σας ραδιοφωνικοί σταθμοί, οι επαφές σας, χάρτες, η θερμοκρασία ή το Find My Car: χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε app θέλετε· μέσα στο Panda Cross 4x4 υπάρχει χώρος για όλα όσα κάνουν το ταξίδι σας ευκολότερο και πιο απολαυστικό.

                                

Εσείς σταματάτε, ο κινητήρας σας σβήνει. Η τεχνολογία Start&Stop του Panda Cross 4x4 είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μειώνει την κατανάλωση καυσίμου, μαζί με το Gear Shift Indicator (GSI), το οποίο προτείνει πότε να αλλάξετε ταχύτητα.

Με την ανάρτηση McPherson εμπρός και αλληλοσυνδεόμενους τροχούς πίσω, το Panda Cross 4x4 έχει φανταστική συμπεριφορά στο δρόμο. Και με τα ειδικά ελαστικά M+S, δεν μπορεί να σας σταματήσει τίποτα, όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Κινητήρες και Ασφάλεια

Το Panda Cross 4x4 είναι εφοδιασμένο με τεχνολογία MultiJet: οι καινοτομικοί ψεκαστήρες διαχειρίζονται έως και 8 ψεκασμούς ανά κύκλο και βελτιστοποιούν με αυτό τον τρόπο την καύση, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες όπως το Rate Shaping (IRS), το οποίο βελτιώνει την διαδικασία της καύσης έτσι ώστε να περιορίσει σημαντικά τον θόρυβο και να μειώσει τις εκπομπές ρύπων.

Οδήγηση χωρίς ανησυχία: η οικογένεια σας είναι απόλυτα ασφαλής. Με το Panda, θα έχετε ιδανικό έλεγχο σε ελιγμούς έκτακτης ανάγκης ή σε ολισθηρές επιφάνειες χάρη στο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESC), το οποίο περιλαμβάνει ABS, EDB, BAS και Hill Holder.

Το Panda Cross 4x4 πραγματικά τα σκέφτεται όλα: αυτός είναι ο λόγος που έχει ένα σύστημα anti-whiplash στα εμπρός προσκέφαλα, για να αποτρέψει τον κίνδυνο εκτίναξης της κεφαλής προς τα πίσω (whiplash) εάν σας χτυπήσουν από πίσω.

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Σύνοψη

Fiat Panda Cross

Διαμορφώστε
Διαμορφώστε το νέο σας Fiat
Δοκιμή
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Δοκιμάστε το νέο σας αυτοκίνητο πριν το αγοράσετε.
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.

Επίπεδα εξοπλισμού