Fiat 500L

*Από € 15.800
Μοντέλα

Σύνοψη

Fiat 500L

Βενζίνη - Πετρέλαιο
95 HP / 70 - 95 kW
4.1 - 6.8 (l/100km) / 3.3-4.7 CNG (ΦΑ)
5
Euro 6D Temp
Χειροκίνητο
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €223,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Περιγραφή

Νές σχεδιασμός, για μία ακόμα πιο μοναδική εμφάνιση, με όλα τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά της οικογένειας του 500.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Εσωτερικός χώρος

Ένα εναλλακτικό σαλόνι επάνω σε τροχούς 

Ένα ευρύχωρο, άνετο, κομψό MPV που παρέχει 3.17 κυβικά μέτρα χώρου στην καμπίνα του, όλα αναβαθμισμένα με τις ανανεωμένες λεπτομέρειες του νέου εσωτερικού. Το νέο 500L: καθίστε άνετα και βγείτε στον δρόμο.

Το νέο εσωτερικό του 500L είναι ένα μείγμα σχεδιασμού με λειτουργικότητα και άνεση με φινέτσα. 

Δείτε τους επιβάτες σας κάτω απο μία νέα οπτική γωνία.

Εκτός από την μείωση των τυφλών σημείων για τον οδηγό, η 1.5 τετραγωνικών μέτρων πανοραμική οροφή δίνει στους επιβάτες μια ατελείωτη σειρά σκηνικών για να απολαύσουν, από τον ήλιο και τον γαλάζιο ουρανό το πρωί έως το φεγγάρι και τα αστέρια το βράδυ. 

Το πορτμπαγκάζ του 500L δεν κάνει κανένα συμβιβασμό: με τα 455 λίτρα χώρου φόρτωσης που διαθέτει, είναι ότι χρειάζεστε εσείς και η οικογένεια σας για να πάρετε μαζί σας όλα όσα θέλετε. 

Επιπλέον, με το αφαιρούμενο πάτωμα Cargo Magic Space του πορτμπαγκάζ, μπορείτε να διαχωρίσετε τον χώρο προς τα επάνω με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Και με αναδιπλωμένη την πλάτη του πίσω καθίσματος, θα έχετε έως και 1480 λίτρα χώρου αποσκευών.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Ασφάλεια

Κανένας δεν φροντίζει την οικογένεια σας όπως η οικογένεια του 500L. Αυτός είναι ο λόγος που τοποθετούμε έως και 7 αερόσακους.

Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας έχοντας ήσυχο το κεφάλι σας με την ηρεμία που προέρχεται από την ασφαλή οδήγηση, με το σύστημα Autonomous City Brake.

Χάρη στον εμπρός αισθητήρα laser, ανιχνεύει την απόσταση από πιθανά εμπόδια σε ταχύτητες έως τα 30 km/h, και εάν χρειάζεται πατάει το φρένο, για να αποφύγει ή να μετριάσει μία σύγκρουση. 

Το νέο 500L δεν θα σας αφήσει μόνο σας σε οποιαδήποτε κατάσταση, ειδικά μέσα στην κίνηση της πόλης.

Οδηγήστε έχοντας ήσυχο το κεφάλι σας: έχετε σύστημα κορυφαίου επιπέδου να φροντίζουν για την ασφάλεια της οικογένειας σας. Με το νέο 500L θα έχετε τον πλήρη έλεγχο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και σε ολισθηρές επιφάνειες χάρη στον ηλεκτρονικό έλεγχο ευστάθειας (ESC). Το σύστημα περιλαμβάνει ASR/MSR, Hill Holder, ABS, ERM και DST.

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Τεχνολογία

Η δορυφορική πλοήγηση του TomTom σας φέρνει όλα τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως το IQ Routes®, το οποίο είναι βασισμένο στην μεγαλύτερη βάση δεδομένων που υπήρξε ποτέ για διαδρομές που είναι ενσωματωμένες στο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, και σας βοηθάει να βρείτε την ταχύτερη διαδρομή για να φτάσετε στον προορισμό σας. 

Με το νέο 500L, η τεχνολογία είναι - κυριολεκτικά - στις άκρες των δάχτυλων σας. Εκτός από τον εξαιρετικό σχεδιασμό, το νέο τιμόνι με ενσωματωμένα κουμπιά ελέγχου σας δίνει την άνεση να μπορείτε να ελέγχετε όλες τις κύριες λειτουργίες του ραδιοφώνου και του πίνακα οργάνων με μία ελάχιστη κίνηση των δαχτύλων σας.

Η κίνηση προς τα πίσω είναι τώρα ευκολότερη από ποτέ άλλοτε. Μόλις επιλέξετε την όπισθεν, ενεργοποιείται η κάμερα οπισθοπορείας και εμφανίζεται στην οθόνη του δικού σας νέου 500L μία καθαρή εικόνα που δείχνει τι βρίσκεται πίσω σας.

Αγαπάτε την τεχνολογία; Τότε θα αγαπήσετε το Uconnect™ LIVE. Συνδέστε το ράδιο Uconnect™ με το δικό σας smartphone και χρησιμοποιήστε τα αναρίθμητα apps που υπάρχουν στο σύστημα του αυτοκινήτου, όπως το eco:Drive για να παρακολουθείτε το στιλ οδήγησης σας και να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εξοικονόμηση καυσίμου σας.

my:Car: για να παρακολουθείτε την κατάσταση του αυτοκινήτου σας, μέσω του smartphone εάν το θελήσετε, και να σας υπενθυμίζει που έχετε παρκάρει. Περιλαμβάνονται επίσης τα Facebook check-in και Twitter. 

Ή ακούστε μία επιλογή με πάνω από 43 εκατομμύρια τραγούδια στο Deezer ή πάνω από 100 εκατομμύρια ραδιοφωνικούς σταθμούς στο TuneIn, ενημερωθείτε για τις ειδήσεις σε πραγματικό χρόνο από το Reuters, και δείτε τις προβλέψεις για τον καιρό από τις υπηρεσίες TomTom Live. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να θέλετε;

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Σύνοψη

Fiat 500L

Διαμορφώστε
Διαμορφώστε το νέο σας Fiat
Δοκιμή
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Δοκιμάστε το νέο σας αυτοκίνητο πριν το αγοράσετε.
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.

Επίπεδα εξοπλισμού